Onze categorieën

HET ONMISBARE

Vernis carrosserie à séchage rapideSnelle poetsmiddelen

Er bestaat een verscheidenheid aan carrosseriepolijstmiddelen, en vandaag de dag lijkt het erop dat er twee verschillende soorten opvallen: topcoats voor volledige auto's en sneldrogende polijstmiddelen, die meer bedoeld zijn voor bijwerken en overspuiten. verf reparatie.

Verffabrikanten in de wereld van de reparatie hebben dit goed begrepen: tijd en ruimte zijn de grootste zorg voor schilders.
Als je maar één spuitcabine hebt en een aantal voertuigen moet schilderen en elke dag door de cabine moet rijden, dan dringt de tijd! De oplossing ? Versneld drogen, zonder infrarood of koken.

Sneldrogende auto- en carrosserielak voor carrosserie

Er waren vroeger producten van het type MS of HS die ontwikkeld waren om snel uit te harden, en om een ​​deur, een spatbord, een bumper te lakken. De fijnheid van deze producten maakte een snelle katalyse mogelijk. Helaas was de kwaliteit er niet.

In de jaren 2018 tot 2019 zijn we getuige van de opkomst van “Super UHS” sneldrogende vernissen. Ze zijn mogelijk gemaakt door de toevoeging van vrij fenomenale nieuwe acryl- en polyesterharsen aan hun samenstelling.
Deze snelle super UHS blanke lakken (Hi Gloss super UHS ST6000 carrosserielak) kunnen in recordtijd volledig uitharden: het voertuig kan al na 1 uur rijden. Als je bedenkt dat je bij klassieke vernissen 24 uur moest wachten voordat je de sleutels aan klanten kon overhandigen of kon gaan polijsten!

Vernis à séchage rapide

Economie en ecologische

Als je op alle punten wint, is dat echte vooruitgang!
De ultrasnelle droging van deze lakken en vernissen (super UHS ST8800 antikras carrosserielak) bespaart tijd en optimaliseert de winstgevendheid voor carrosseriespuiters, waarom?
Simpelweg omdat de kosten van het energieverbruik (elektriciteit of diesel) voor koken in de cabine of koken met infrarooddrogers tot nul worden gereduceerd!

Snelle SuperUHS

Op het eerste gezicht is de komst van deze nieuwe harsen een kleine revolutie en opent de deur naar de vernissen van de toekomst: dekkend, zeer hard, zeer glanzend, economisch en snel...
Hun enige zwakke punt? Het lijkt erop dat ze nog niet goed geschikt zijn voor het lakken van grote oppervlakken, zoals een complete auto. De reden ? Ze drogen te snel! En volgens de schilders is hun genialiteit "begraven".


Menu