Onze categorieën

HET ONMISBARE

Chromage de paraboles de phareHoe kan ik de koplampoptiek eenvoudig opnieuw verchromen?

Bij het renoveren van een oud voertuig heeft u mogelijk chroomverf nodig om de verchroming van de koplampparabolen te renoveren of te herstellen. Op dezelfde manier kunnen de koplampen van bepaalde auto's van rond de twintig jaar oud vergeling vertonen aan de onderkant van de koplampparabolen of roestvorming veroorzaken als gevolg van oxidatie.

De verchroming van een optiek dient, zoals de naam al doet vermoeden, om licht te reflecteren. Het wordt over het algemeen gemaakt met een zeer dunne laag decoratief chroom, verkregen door galvanisatie.
Voordat u de gemakkelijke en snelle techniek onthult om al hun glans in uw stukken te herstellen, is het belangrijk dat u bij elke volledige restauratie of gedeeltelijke retouchering van deze stukken de voorbereiding uitvoert met ten minste één van deze stappen
roest tegenhouden met een anti-corrosieproduct (anders zal de roest zich blijven ontwikkelen).
schuren, de metaallaag afschrapen als deze loslaat.
Het aanbrengen van een primer om een ​​glad oppervlak te creëren

Chromage des optiques de phareOnze tip voor het snel en eenvoudig opnieuw verchromen van koplampparabolen!

Het nut van een optiek om een ​​reflecterende achtergrond te hebben zoals een spiegel, om het licht van de lamp te vermenigvuldigen en zoveel mogelijk licht terug te sturen in de rijrichting van de auto.
Hoe bereik je de reflectiesnelheid van een spiegel of glanzend metaal, terwijl je bestand bent tegen vergeling en hitte?
Veel verven beweren inderdaad het uiterlijk van spiegelend metaal te imiteren, maar zijn in feite slechts bleke imitaties die een aluminium verfafwerking geven, zonder reflecterende eigenschappen.

GO Chroomlak is uitermate geschikt voor het renoveren van de verchroming van koplampparabolen. Het is uiterst eenvoudig en snel te gebruiken en zorgt ervoor dat u in slechts enkele seconden een koplampschotel kunt verchromen. Het product hecht overal aan en maakt het daarom mogelijk om het direct aan te brengen, zonder zelfs maar de basis van de koplampoptiek te hoeven voorbereiden.
Het product kan op alle optica worden aangebracht, met een spuitbus in een dikke laag en kan ook worden gebruikt als touch-up met een penseel op kleine oppervlakken.

Kenmerken van GO Chroomlak

Met GO Chroomverf is het mogelijk om een ​​oppervlak te creëren met een chroomachtige uitstraling, reflecterend als een "spiegel", waarvan de reflectiesnelheid dicht bij die van chroom ligt.
Het uiterlijk van het product is wit, dekkend en zeer glanzend.
GO-verf droogt in enkele uren en is temperatuur- en UV-bestendig. Het is niet bestand tegen slijtage, maar daarom is het goed beschermd in de parabel van de vuurtoren.

Om zorgvuldig te werk te gaan:

Op een stuk dat heel erg goed is, kunt u een décapage voltooien om een oppervlakteglans en fijne verfijning te verkrijgen. Als het décolleté moeilijk is, kan het aanbrengen van een apprêt-garnissant, een voldoende voldoende manier zijn om de zones van het verchroomde decolleté te nivelleren. Een van de oppervlakken van papier 500, op een appliquer GO Chrome op 1 van de twee banken die de spuit helpen, of een pinceau, is de hele tijd in de video.

Waar en hoe chroomverf gebruiken?

Hoe werkt chroomverf?


Menu