Onze categorieën

HET ONMISBARE

Wie zijn we ?

Wij zijn makers van primers, vernissen en verven met speciale effecten. Wij produceren en distribueren deze producten door heel Europa. Ons bedrijf Stardust Colors werd opgericht in 2009 en is een leider in Frankrijk en Europa op zijn specifieke gebied.

We vestigden ons in 2015 in een gloednieuw pand, omringd door wijngaarden en aan de voet van de heuvels, in Saint Laurent des Arbres, een dorp in de Gard, in het zuiden van Frankrijk, op 20 km van Avignon. In 2022 zal een tweede gebouw worden gebouwd om de productie van watergedragen verf te huisvesten.

In deze rustige omgeving werkt ons kleine team van 20 mensen aan het ontwikkelen, testen, voorbereiden en verzenden van al onze speciale effectverven.

We zijn vandaag de enige echte fabrikant in Europa, op het gebied van innovatieve verven, met 3000 producten, unieke producten zoals de Crystalizer, GoChrome verf, of zelfs 3 complete assortimenten airbrush verf.

Onze klanten, professionals of particulieren, gebruiken onze verven op de meest uiteenlopende gebieden, voor de auto-industrie, de industrie, het ontwerp, de modelbouw of de beveiliging.

In 2023 realiseert Stardust Colors SAS een omzet van enkele miljoenen euro's, waarvan meer dan 30% wordt geëxporteerd.

StardustColors is het onderwerp geweest van verschillende rapporten in de regionale en lokale pers (Midi Libre, Objectif Gard, Actu.Fr..)

Tegenwoordig is Stardust Colors een erkend merk in veel Europese landen. Deze naam roept uitzonderlijke en kwaliteitsvolle producten op. StardustColors is eigenaar van een tiental Franse of Europese merken zoals Stardust, Cerastar, Candy, Hikari, GoChrome...


Menu