Onze categorieën

HET ONMISBARE

Creëer en deel


Ben jij getalenteerd en creatief ?

Stardust biedt u een volledige terugbetaling van uw bestelling, beloningen of gratis producten !

1 – Deel op uw sociale media (punten en kortingen)

Of

2 – Film uw creatie stap voor stap en stuur ons uw inhoud (volledige terugbetaling)

Deel op je sociale media (X, Instagram, Facebook, TikTok)

Word een StardustColors-partner door uw visuele creaties te delen

DEEL ONZE SITE OP UW NETWERKEN

Heb je een account op Instagram of Facebook ? Wij bieden u punten aan die op uw klantenaccount worden bijgeschreven, of een waardebon of een gratis product¹, als u onze productpagina's, onze blogartikelen, onze video's deelt.

Stuur ons een bewijs van uw publicatie naar media@stardustcolors.com

DEEL UW PRESTATIES OP UW NETWERKEN

Hoe krijg ik beloningen in de vorm van punten, vouchers of gratis producten² ?

Heb je een prachtig schilderij op maat gemaakt met Stardust-producten?

► Fotografeer, film en plaats uw creaties op uw sociale netwerken

► Vermeld de naam van het product, de kleur en het merk Stardust in de beschrijving en een link naar de productpagina of onze site

► Tag @stardustcolors en hashtag #stardustcolors

  

Stuur eenvoudigweg de link naar uw bericht naar media@stardustcolors.com of schrijf ons op sociale media om uw beloning te ontvangen.

  

Als uw project bijzonder succesvol is, plaatsen wij uw prestaties opnieuw op onze netwerken (30.000 abonnees), waarbij u wordt geciteerd.

  

Hoe krijg je een maximale beloning ?

→ Zorg voor de kwaliteit van de foto (kijkhoek, licht, kleuren)

→ Stuur ons uw foto's en video's naar media@stardustcolors.com

→ Geef vooral de voorkeur aan verven met speciale effecten of airbrush-types

→ Toon de verschillende stappen en het eindresultaat

→ Laat Stardust-potten en -flessen zien in uw foto's en video's

  

Deel uw Custom Creator-video's met ons
Hoe u een volledige terugbetaling voor uw bestelling kunt krijgen

en een bevoorrechte partner van Stardust worden ?

► U heeft de applicatiestappen en het resultaat van uw special effects lak gefilmd, op een motor, fiets, auto of ander object

Stuur ons uw ruwe videocontent (via WeTransfer), en als uw video van goede kwaliteit is, vergoeden wij uw bestelling in de vorm van een voucher³ (aanbod onder voorwaarden)

Profiteer bovendien van :

→ uw aanbeveling aan al onze klanten die op zoek zijn naar een applicator

→ de publicatie van uw prestaties op onze sociale netwerken (30.000 abonnees) met vermelding van uw pagina

Neem contact met ons op via media@stardustcolors.com voor meer informatie.

Word een StardustColors-partner door uw visuele creaties te delen

Hoe u een kwaliteitsvideo kunt maken en de validatie van de terugbetaling kunt garanderen

→ Zorg voor de kwaliteit van de video (frame, varieer en vermijd bewegingen)

→ Krijg mooie kleuren met voldoende licht

→ Film op je mobiel : kies het verticale vlak of het horizontale vlak

→ Kies verven met speciale effecten, in plaats van eenvoudige kleuren

→ Toon de verschillende stappen en het eindresultaat

→ Verzend de onbewerkte video. Wij verzorgen de montage

→ Toon Stardust-producten in uw foto's en video's

Ons doel :

- Stimuleer creativiteit, inspiratie en enthousiasme voor effectverven in onze hele gemeenschap

- Deel technieken, ideeën en knowhow van specialisten voor onze beginnende klanten

- Introduceer de mogelijkheden van effectverven bij potentiële individuele/industriële klanten

- Verbind klanten en applicateurs in onze gemeenschap

Word een StardustColors-partner door uw visuele creaties te delen

¹ De beloning kan gebaseerd zijn op het aantal abonnees en het type pagina (blog/product/categorie) dat wordt gedeeld. De keuze voor het aangeboden product komt tot stand na een overeenkomst tussen de klant en de klantenservice (media@stardustcolors.com) over alle producten op de site voor een maximale waarde van maximaal €35 incl. BTW. belasting. Gratis product is exclusief verzendkosten. Het kan worden toegevoegd aan een nieuwe bestelling. StardustColors behoudt zich het recht voor om zonder rechtvaardiging geen gevolg te geven aan het delen op netwerken en kan dit beloningsvoorstel zonder voorafgaande kennisgeving beperken. StardustColors behoudt zich het recht voor om de waarde van het gratis product vrijelijk te schatten, afhankelijk van het belang van de sociale netwerkpagina.

  

  

² De beloning is afhankelijk van het type product dat wordt toegepast, de kwaliteit van de toepassing, de kwaliteit van de opname en de foto, een afbeelding of videoformaat. De keuze voor het aangeboden product komt tot stand naar aanleiding van een overeenkomst tussen de klant en de klantenservice (media@stardustcolors.com). Gratis product is exclusief verzendkosten. Het kan worden toegevoegd aan een nieuwe bestelling. StardustColors behoudt zich de gratis beoordeling van de kwaliteit van de afbeeldingen of video's voor, en behoudt zich het recht voor om zonder rechtvaardiging geen gevolg te geven aan deze beloningsaanbieding. StardustColors behoudt zich het recht voor om de waarde van het gratis product te beoordelen. In ruil voor een beloning verbindt StardustColors zich ertoe de inhoud van de visuele creatie opnieuw op netwerken of websites te plaatsen door de naam/of het bedrijf/of de tag@ van de maker te vermelden, en de maker van de video- of beeldinhoud geeft StardustColors toestemming om afbeeldingen vrijelijk te gebruiken en zonder tijdslimieten op haar sites en sociale netwerken.

  

  

³ De terugbetaling van een bestelling vindt geheel of gedeeltelijk plaats, alleen voor de producten die zijn geïmplementeerd in de applicatie die in de video's wordt getoond. De terugbetaling vindt plaats in de vorm van een tegoed of een voucher die voor onbepaalde tijd geldig is. Terugbetaling is mogelijk na volledige betaling van de bestelling, na verzending door de maker van de visuele creatie naar StardustColors, en na ontvangst en acceptatie door StardustColors. StardustColors behoudt zich het recht voor om inhoud zonder verplichting of rechtvaardiging te weigeren, in het bijzonder en bijvoorbeeld in het geval van inhoud die niet van voldoende belang is, of van slechte kwaliteit van de inhoud (kadrering, plattegrond, belichting...) waardoor deze onbruikbaar zou worden. In ruil voor een vergoeding of terugbetaling voor een bestelling geeft de maker van de video-inhoud of afbeeldingen StardustColors toestemming om vrij en zonder tijdslimiet de inhoud van de betreffende visuele creatie te gebruiken op de sites en sociale netwerken van StardustColors. StardustColors verbindt zich ertoe de naam/of het bedrijf/of de tag@ van de maker te vermelden in media-inhoud die opnieuw wordt geplaatst, gepubliceerd of gewijzigd op sociale netwerken of websites.


Menu