Onze categorieën

HET ONMISBARE

Effet de texture pour peinture moto et voitureMaterieeffecten voor autolakken en motorlakken

Weinigen van jullie hebben er ooit van gehoord, ze zijn een tak van de groep die autolak met speciale effecten wordt genoemd. lak met speciale effecten onderscheiden zich van gebruikelijke verven, niet door hun bijzondere visuele uitstraling, die we ook terugvinden bij special effects-motorlak, maar door hun tactiele werking, hun materiaal, of door de illusie van een textuureffect: indruk van diepte, effect van kristallisatie in reliëf, of zelfs marmering.

De nieuwste toevoegingen aan het assortiment zijn het gumeffect en het fluweeleffect, vernissen die zowel een prachtig mat uiterlijk geven, maar zacht of rubberachtig aanvoelen. Er zijn effecten die het midden houden tussen speciale verf en aanraakeffecten, zoals roestverf.

Textuureffecten voor autolak en motorlak

Hiermee bedoelen we een bijzondere kwaliteit die het schilderij weet voort te brengen en die we kunnen waarnemen (visuele indruk) of voelen (dankzij de tastzin). Het vermiculatie-effect, met al zijn kleine plooitjes, is een perfect voorbeeld, dat veel wordt gebruikt op de dashboards van oude auto's.

Wat de verven met textuureffecten voor auto's en motorfietsen betreft, zijn de twee mooiste de Crystalizer en de Marblizer: ze worden gemaakt met behulp van verschillende over elkaar heen aangebrachte lagen en zijn verbluffend zodra ze klaar zijn. Natuurlijk meet de laag structuurverf één twintigste van een millimeter en is volkomen glad, toch lijkt het alsof we het oog kunnen onderdompelen in de diepte van een transparant gekleurd gemarmerd effect. Beoordeel zelf dit gemarmerde en gekristalliseerde motorfietseffect...

Effet de texture pour peinture voiture et motoautolak en kristallen met marmereffect

De eigenschappen van deze verf met marmer- en kristaleffect (in feite zijn het verschillende lagen) zijn unaniem onder schilders, het is inderdaad een van de mooiste en meest verrassende resultaten die met een verfpistool kunnen worden verkregen. Alles hangt af van de transparantie van Candy.

autolak met crackled effect

Ja, die waren we vergeten, maar de autolak met crackled-effect creëert een van de oudste textuureffecten ter wereld, met deze twee over elkaar heen liggende lagen die zichtbare scheuren creëren, door het effect van afstoting en onverenigbaarheid!

Tinteffect voor autolak en motorlak
Veelkleurig effect voor autolak en motorlak
Motorlak met roesteffect

Candy verf
Kleurveranderende effectverf
Reactie-effect verven
Verf met fotoluminescerende effecten


Menu