Onze categorieën

HET ONMISBARE

Peinture moto avec effet rouilleMotorlakken met roesteffecten

Er zijn een groot aantal originele oplossingen en ideeën voor het personaliseren van een motorfietslak. Roesteffectverf is zeker een van de meest verrassende manieren om een ​​authentiek patina-effect en karakter te creëren voor een motorlakproject.

Dit speciale effect creëert niet alleen de imitatie van de geoxideerde metaallook tot in de perfectie, maar ook een voelbaar effect. Realistischer dan het leven, Rust Fx-verf geeft kleurvariaties van grijs tot oranje en een intensiteit die tijdens het aanbrengen kan worden aangepast.

Roesteffectlak gebruiken voor een motorfiets

Het is aan te brengen zoals elke tweecomponenten polyurethaanverf, en zelfs iets eenvoudiger. Gewoon beginnen lijkt misschien een beetje moeilijk.
Een praktische tip: zet de pot een uur voor gebruik ondersteboven, dit helpt de zware massa pigmenten op de bodem van de pot los te maken. Hierdoor is de verf gemakkelijker te mengen.

Rust Fx roesteffectverf is gemaakt van ijzerpigment, echt ijzer. Door op welke ondergrond dan ook een dunne laag aan te brengen, wordt deze bij het borstelen met een speciale activator gevoelig voor roest! Gelukkig zal roestverf die op een motorfiets is gespoten niet roesten of verslechteren: eenmaal droog is deze extreem sterk.Effet rouille pour peinture motoMoeten we een roesteffectverf lakken?

Nee helemaal niet, want het is een resistente, harde en duurzame afwerking. Er kunnen slechts enkele lichte plekjes oppervlakteroest verschijnen, maar er zal geen roestontwikkeling optreden. Als u wilt lakken, gebruik dan bij voorkeur een matte of halfmatte vernis.Enkele overkomelijke nadelen

Deze speciale effectverf is een gewichtskeuze! En dat klopt, want de verf weegt zijn gewicht in ruw metaal met bijna 2,5 kg per liter! Het is echter niet nodig om veel verf te gebruiken om te bedekken, dus je kunt met minder dan 1 kg een hele motorfiets opnieuw lakken.
Tinteffect voor autolak en motorlak
Textuureffect voor autolak en motorlak
Veelkleurig effect voor autolak en motorlak


Menu