Onze categorieën

HET ONMISBARE

Peinture voiture et moto à effet multicoloreKleurveranderingseffecten voor autolakken en motorlakken

Als we vandaag de dag een auto rechtstreeks uit de fabriek kopen, hebben we helaas niet zo’n grote keuze aan kleuren en nog minder toegang tot autolak met speciale effecten. Bij de aanschaf van nieuwe motorfietsen blijven motorlak met speciale effecten erg schuchter en beperkt. in feite zijn de carrosserielakopties beperkt tot een paar klassieke tinten, rood, zwart, blauw, wit, met een paar parelmoerachtige of metallic opties. Er bestaan echter prachtige veelkleurige effecten in autolak.

Als we de zeer lage kosten van parelmoer en metaalpigment kennen, kunnen we zeggen dat de exorbitante prijzen niet gerechtvaardigd zijn. Naast het aanrekenen van hoge prijzen en het verhogen van hun winst ten koste van de klanten, lijken fabrikanten niet erg inventief of gemotiveerd om ons verven met effecten en ongelooflijke kleuren aan te bieden, hoewel ze weten dat dat allemaal heel goed mogelijk is. Uitleg? Ofwel zijn ze erg gierig, ofwel conformeren ze zich aan de smaak van de meerderheid.

Autolak en motorlak met veelkleurige effecten

Tegenwoordig bieden verf- en pigmenttechnologieën buitengewone mogelijkheden. Wij zouden onze transportmiddelen heel goed kunnen omtoveren tot een echt rollend kunstwerk! Voor degenen die de moeite nemen om innovatieve Stardust-producten te ontdekken, is het mogelijk om toegang te krijgen tot verven met indrukwekkende visuele effecten.

Veelkleurige effecten vormen een familie apart van klassieke autolakken, die het vermogen hebben om van kleur te veranderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door pigmenten die in staat zijn een volledige kleurverandering te creëren, afhankelijk van het wisselende gezichtspunt van waarnemers en afhankelijk van de reflectie van licht. Hier is een presentatie van deze producten die te weinig bekend zijn bij het grote publiek:

Zwart Interferentie-effect

Hier is een schilderij dat exclusief door Stardust is gemaakt, naar aanleiding van een veelvuldig verzoek van klanten: een kameleon die van zwart in kleur verandert. Welnu, dat is wat Stardust heeft weten te creëren door het ‘zwarte interferentie’-effect vrij te geven.
Dit prachtige product, dat verkrijgbaar is in donkere en diepe tinten, heeft een zwart of kleurrijk en parelachtig uiterlijk, afhankelijk van de hoek van het lichaam waaruit het wordt bekeken.

Peinture auto avec effet multicoloreHolografisch effect

Dit effect is spectaculair, voor sommigen is het te opzichtig, voor anderen is het de mooiste afwerking die er kan bestaan: het holografische effect werkt alleen door licht te reflecteren, het is onzichtbaar in de schaduwen. Het functioneert als microprisma's die gekleurde reflecties uitzenden die kunnen variëren over alle pure kleuren van een regenboog. Aanpasbaar aan alle bestaande verven, het is een onzichtbare laag, verkrijgbaar in ultrafijne, medium of glitterkorrels.


Kameleon-effect

We kunnen natuurlijk niet over het meerkleurige effect praten zonder te praten over het oudste en bekendste effect: het kameleoneffect. Dit product doet zijn naam eer aan omdat het het geverfde oppervlak daadwerkelijk van kleur laat veranderen.
Degenen die bij toeval een auto zijn tegengekomen die is geverfd als een kameleon, zullen zich hun verbazing over deze fascinerende en veranderende kleuren kunnen herinneren.
Stardust staat bekend als kameleonspecialist, met een unieke collectie van vele tinten.

Autolak en motorverf met tinteffecten
Autolak en motorverf met textuureffecten
Motorlak met roesteffect


Menu