Onze categorieën

HET ONMISBARE

Peinture voiture et moto à effets de teintesKleureffecten voor autolakken en motorlakken

Stardust is een bedrijf dat zeer actief is in onderzoek en innovatie op het gebied van autolak met speciale effecten. Deze dynamiek en deze voortdurende wens om kleureffecten te creëren zijn te danken aan de passie voor kleur van de oprichter en zijn team. Kleur met een hoofdletter C, want op het gebied van autolak en kleur zijn de mogelijkheden, die al schuchter worden toegepast voor motortuninglak met speciale effecten, enorm en wordt het potentieel niet benut door fabrikanten.

Stardust is bezig met het verwijderen van het kleurpouvoir, door het doorkruisen van zijn verf, de harsen, de kleurstoffen en de pigmenten, voor het bereiken van het niveau van de profondeur, de zuiverheid van de tint, de lichtgevende jamais-attenties, voor het zuivere plaisir des ja. La couleur est luminière, pure magie. En lichaamsbouw, de kleur is een trilling, een elektromagnetische kracht, die alleen maar aankomt, en als het goed is, is de auto alleen maar aangeraakt.

Transparantie en irisatie van autolak en motorlak met getint effect

Bij het creëren van de uitzonderingskleuren is de techniek het belangrijkst om de transparantie te vergroten, het licht door te laten en de producten van antagonistische kleurstoffen te laten werken.

Bijvoorbeeld, bij het gebruik van de effecten van doorschijnende kleuren, plutôt die de kleurstoffen dekkende klassieke, op een créer van voitures voiture met de kleuren "licht", zeer levend, verzadigd en diep. Grâce à la transparantie, het licht kan « rebondir » zijn, een rente en een ressorterende teintées. Het is mogelijk dat er deeltjes van metaal of parelmoer, irissen en reflecties worden verkregen, wat bijdraagt aan de miljoenen microscoopspiegels.

Peinture auto avec effet de teintesKleurcodetint voor autolak en motorlak

Fabrikanten van 4- of 2-wielige voertuigen beschermen en personaliseren de carrosserieën met lakken in steeds mooiere kleuren. Elke kleur wordt aangeduid met een autokleurcode of een motorfietskleurcode, verwijzend naar de specifieke kleur van het voertuig. Deze kleuren worden verkregen met behulp van klassieke pigment- en kleurstofmengtechnieken.

Candy, Diamond, Black Interferentie-schaduweffect

Daar verlaten we de routine en het gewone en betreden we de wereld van het ‘gebruik’. Het Candy-tinteffect maakt gebruik van licht om kleur te creëren, dankzij transparante pigmenten die de vernissen kleuren. Afhankelijk van de gekozen basislaag worden weelderige of glitterende tinten verkregen.
In deze kleurenfamilie vinden we Diamantlak- of Black Interference-lak.

Autolak en motorverf met veelkleurig effect
Autolak en motorverf met textuureffecten
Motorlak met roesteffect


Menu