Onze categorieën

HET ONMISBARE

Peinture des éléments de motoWelke verf voor welk onderdeel van je motor?

Er zijn zeer variabele modellen van motorfietsen, cross-, weg-, race-modellen... Afhankelijk van elke stijl en configuratie moeten we de motorverf aanpassen, rekening houdend met de aard van de ondersteuning, de draaiingen ervan, de blootstelling aan benzine of spatten. .

De verven die overeenkomen met de verschillende elementen en onderdelen van motorfietsen, zoals stroomlijnkappen, eindbeschermers, vorkkronen, velgen, koffers, tanks en zelfs voorruiten, zijn carrosserieverven. We hebben het over kwaliteitsverven, die anders zijn dan de producten die in reguliere winkels worden aangeboden.

We kunnen de specifieke kenmerken van het ene stuk tot het andere zien en we bieden de keuze uit verschillende vernissen, maar ook verschillende soorten additieven om te matteren, flexibeler te maken of beter bestand te zijn tegen de zon. Ook presenteren wij u samengevat een selectie van producten die gebruikt kunnen worden, altijd in Spray- of Potformaat.

De twee vragen die u uzelf moet stellen voordat u verf voor motorelementen kiest

Wat noemen we “de aard en staat van de ondersteuning”? Dit is een belangrijke vraag die een schilder zichzelf moet stellen voordat hij verschillende producten gaat schuren en aanbrengen: Natuur: laten we het voorbeeld nemen van een tank, deze is geen metaal. De drager is “vernis” omdat dit het oppervlak bedekt dat we gaan schilderen.

De staat: dit kan de staat zijn waarin het onderdeel werd aangetroffen (verroest, geverfd, kaal, blaren etc.) of waarin dit oppervlak wordt aangetroffen na het uitvoeren van een mechanische handeling (schuren, schuren, strippen, schrapen). Van daaruit kunnen we de verven en primers kiezen die we willen maken op basis van elk motorfietselement.

Als we kaal plastic hebben, als we roestig metaal hebben, geverfde vezels... We zullen wat voorbereiding moeten doen en een specifieke primer moeten aanbrengen... We verduidelijken dit allemaal en begeleiden u door onze handleidingen, instructies over welke verf u moet gebruiken op welke motorfiets onderdeel.

Verf voor motorfietsframes

We onderscheiden de frames op basis van de aard van hun metaal, maar ook op het feit dat ze geverfd of zichtbaar zijn: afhankelijk hiervan presenteren we u alle verf voor motorframes, van de primer (staal / aluminium / gegalvaniseerd / chroom) tot iriserende fluorescerende verf of Candy, want onthoud: bij schilderen op maat is bijna alles mogelijk, als je maar de juiste techniek en de juiste producten hebt!

Vernissen voor motorfietstanks

De gebruikelijke zorg van motorrijders die willen kiezen voor tanklakken voor motorfietsen is of het product bestand is tegen benzine... In dit artikel leggen we u uit waarom de ene lak gevoelig is voor benzine, terwijl een andere lak gevoelig is voor benzine. We bieden ook een bepaald aantal tips en aanbevelingen voor het selecteren van de meest duurzame en helderste vernis.

Verf voor motorfietsvelgen

In dit artikel presenteren wij u motorfietsvelgenlak. Het is uiteraard op deze elementen van motorfietsen, de wielen, dat je je voorkeuren en zelfs je excentriciteit de vrije loop kunt laten, bijvoorbeeld door veelkleurige effecten voor motorlak te gebruiken. Dit kan een grafisch ontwerp zijn gemaakt met behulp van verschillende kleuren en stenciltechnieken, of trompe l'oeil-decoraties gemaakt met een airbrush of deze beroemde speciale verven die door ons bedrijf zijn ontwikkeld.


Motorverf met speciale effecten
Andere soorten motorlak
Hoe uw motorlak opnieuw verf?
Kleurcode motorfiets
Hoe verf je je motorfiets?


Menu