Onze categorieën

HET ONMISBARE

Effet chrome pour peinture autoVerchromen voor autolakken

Als je een volledig verchroomde auto ziet, weet dan dat deze over het algemeen dekkend is (vinylkleeffolie). Vergeleken met andere soorten autolak en andere soorten motorlak is het een eenvoudige en effectieve techniek. Autolakken bieden ook de mogelijkheid om een prachtig chroomeffect te verkrijgen: dit is gewaagd werk maar het kan heel goed en dit is ook al meerdere malen gelukt met Stardust autolakken.

De enige andere techniek, het verzilveren, die ook door Stardust wordt aangeboden, is veel lastiger toe te passen voor een compleet schilderij. Maar de prestatie is al bereikt. Het geheim is om het voertuig onderdeel voor onderdeel te bouwen. We verkrijgen een effect van zeer hoge kwaliteit, maar zijn helaas niet bestand tegen UV-straling. De modellen die gemaakt werden werden dan ook met kleuren gelakt om de bekende problemen van vergeling te omzeilen.

Wetgeving voor autolak en motorlak met chroomeffecten

Vaak komt de vraag op: heeft u het recht om met dergelijke verf op uw voertuig te rijden? Riskeren we een boete of kunnen we de technische keuring doorstaan?

U moet weten dat hierover in de wetteksten niets is geregeld. Er wordt eenvoudig gezegd dat het verboden is andere automobilisten te verblinden.
Daarom moeten de chroomdelen een redelijk deel van het voertuig vertegenwoordigen, maar niet de hele carrosserie. Echt chroom, evenals de verzilvering, zijn sterk reflecterend en kunnen licht reflecteren als een spiegel, waardoor andere bestuurders perfect kunnen worden verblind.

Maar bij autolak met chroomeffecten is dit niet het geval, omdat deze een vrij lage reflectie-index heeft: het is slechts een “zilverkleurige spiegeluitstraling”

Peinture auto avec effet chromeAdvies afhankelijk van het type auto en motor

Als je een helm of een motorfiets wilt personaliseren, kies dan voor verf met chroomeffect, het is relatief eenvoudig te doen en het geeft echt een uitstekende kwaliteitsafwerking. Bovendien is het een perfect UV-bestendig product.
Vergeet de verzilvering, tenzij je niet van plan bent om je motor of scooter urenlang in de zon te parkeren.

Kies voor complete auto's vinylfilms die u uren werk besparen en die gemakkelijk kunnen worden verwijderd als u deze zeer opzichtige afwerking beu bent.Spuitverf voor motorfietsen
Parelmoerachtige motorfietsverf
Tuningverf voor motorfietsen
Metallic motorlak
Viervoudig schilderen
Jetski-schilderij
Primer voor motorlak
Motorcrossverf voor kunststof

Direct glanzende verf
Matte basis 1C tot vernis
Oude auto schilderij
Autolak tunen


Menu