Onze categorieën

HET ONMISBARE

autolak, motorfiets verf, fiets verven complete setKit auto lakken, tweewielers en helm

Voer een volledige herschilderbeurt uit met carrosserie autolak vereist knowhow, werk, maar vooral producten. Omdat het ingewikkeld is om alle producten van primer, vernis, verdunner, verharder samen te stellen, heeft Stardust een sectie verfkits voor auto's, motorfietsen, fietsen, scooters en helmen samengesteld, samengesteld met alle benodigde producten, echte complete kits, om bereik zijn effectafwerkingen.

Ze zijn des te nuttiger wanneer het moeilijk is om de benodigde hoeveelheden producten in te schatten, of het nu voor een auto, een motorfiets of iets anders is, vooral omdat elk product een andere dekvermogen (opbrengst in m²/L).

Onze complete verfsets

Wat de gekozen verf ook is, bijvoorbeeld een chromen afwerking, of kameleon, of parel, enz..., het is altijd nodig om meerdere lagen te hebben die overeenkomen met de verschillende stadia.

Hiervoor bestaat een complete kit van autolak, motorfiets verf, fiets verven, scooter verven en helmverf meestal uit een grondlaag (primer of base), de gekozen verf, en zijn afwerkingsvernis. Elk element gaat vergezeld van de juiste dosis verharder en verdunner.

autolak, motorfiets verf, fiets verven complete setAutolak

Bedoeld om grote auto's te kunnen schilderen, zoals sedans, onze full-kit autolak bevatten voldoende product (in een pot, aan te brengen met een spuitpistool) om 12 tot 15 m² te bedekken.Motorverf

Bestaande uit potverf, in hoeveelheden die groot genoeg zijn om alle soorten motorfietsen te schilderen, met weinig elementen, of juist met veel stroomlijnkappen, motorfiets verf zijn ontworpen om 3-4 m² te bedekken.

Scooter verf

Alleen inclusief spuitverven (niet ingegoten), scooter verf in complete kit zijn bedoeld om oppervlakken van 1 tot 2 m² te schilderen, zonder apparatuur of spuitpistool, aangezien de producten in spuitbussen worden geleverd .

Motorhelm verf

Hier is een aparte discipline in de kunst van het personaliseren van carrosserieverf, namelijk het schilderen van helmen: deze knowhow, met complexe maskeertechnieken, leidt tot artistieke creaties met een veel detail en nauwgezet werk. Motorhelm verf in complete set omvatten verven en vernissen in kleine formaten, en ook lijmen die fijne lijnen worden genoemd.

Fiets verven

We bieden fiets verven Stardust Bike in complete set : speciale effecten voor fietslak, primers, fietslakspray, fietslakspray, gereedschap en accessoires, speciale lak voor fietslak. .. Onder andere de speciale effecten vindt u fosforescerend, Candy, kameleoneffect en fluorescerende verven.


Primers en primer
Vernissen en afwerkingen
Hullproducten voor de lakken van de carrosserie
Epoxy velg verf
Soorten carrosserie autolakMenu