Onze categorieën

Soorten verfDe grote families van auto-, motor-, fietslakken...

Om wat is een autolak, fiets verven en  motorfiets verf, het is noodzakelijk om te beginnen met het kennen van de soorten verf en rekening te houden met de vele mogelijkheden die vandaag de dag worden aangeboden door het bedrijf StardustColors.

Er zijn verschillende soorten verf die voornamelijk zijn gereserveerd voor het schilderen van voertuigen , dit zijn bodypaints van hoge kwaliteit. Er zijn andere soorten verf die kwalitatief minder goed zijn, bedoeld voor de industrie, voor technische behoeften of puur decoratief of artistiek gebruik.

Soorten verf

Alle verffamilies reageren op een activiteit. Sommige zijn gewoon gereserveerd voor voertuigen voor routinematige carrosseriereparaties, terwijl andere kunnen worden gebruikt op andere, heel verschillende gebieden. Andere verfcategorieën hebben meer specifieke toepassingen, of laten zelfs imitatie van het chroomeffect toe.

Sommige andere soorten verf, zoals speciale effecten, kunnen gebruikt (op alle soorten objecten of voertuigen) om te renoveren of te personaliseren in de "custom" stijl, met de kleur en het effect van uw keuze, terwijl andere zijn gereserveerd voor vrachtwagens of industriële machines.

Body paint
Carrosserie autolak

StardustColors is een specialist carrosserie autolak en biedt een van de beste aanbiedingen compleet op het gebied van professionele kwaliteitsproducten, met klassieke primers, verven en vernissen, en natuurlijk de productie van auto- en motorfietskleurcodes voor retoucheer- en reparatiewerkzaamheden, of voor het schilderen van complete carrosserie,

Merk op dat Stardust de nummer 1 is in Europa met zijn indrukwekkende reeks verf voor auto's die zogenaamde "speciale" effecten mogelijk maken.

Industriële verven

Dit gebied omvat een breed scala aan activiteiten, met behulp van industriële verven, efficiënt en effectief, meer dan esthetisch! Ze worden gebruikt voor uitrusting, machines, bruggen, timmerwerk, scheepvaart, luchtvaart en vooral voor anticorrosie.

Technische verven

Technische verven zijn ultramoderne verven, die kenmerken en ongebruikelijke eigenschappen. Ze zijn bruikbaar in allerlei situaties, van anti-graffiti muren tot waterafstotende eigenschappen bij gebruik in de samenstelling van autolakken, of de hoge temperatuurbestendigheid van remblokken.

Chrome effecten

De serie chrome effecten op basis van aluminium, bootst het uiterlijk van echt chroom na . De spiegelglans bereikt 90% en maakt het mogelijk om door een eenvoudig schilderproces een weerspiegeling van het beeld te verkrijgen als in een spiegel.

Verfspecialiteiten

Hoofdzakelijk gerelateerd aan artistieke en decoratieve gebieden, zoals vergulden of wrap toegepast op voertuigen, verfspecialiteiten omvat ook minder bekende producten en activiteiten zoals hydrodippen of pinstriping uit de VS.

Onderhoud en bescherming

Niet per se schilderijen om te schilderen, maar alle producten voor onderhoud en bescherming zijn gerelateerd aan alle gebieden van schilderen omdat ze dienen als de laatste stap om slijtage te beschermen en te voorkomen.

De compositie van een schilderij
Verfmerken
De Geschiedenis van autolakken


Menu