Onze categorieën

HET ONMISBARE

Les types de peinture de jante motoAl onze aanbiedingen voor het schilderen van motorfietsvelgen

Als de velgen worden vervaardigd en de fabriek verlaten met een poedervelgverfbehandeling gevolgd door bakken, moet het duidelijk zijn dat motorfietsvelgenverf vervolgens worden gerenoveerd of veranderd met conventionele en toegankelijke processen. , dat wil zeggen de spuittechniek.

Dit houdt in dat voor de carrosserie klassieke vloeibare verven worden gebruikt. Het verven van motorvelgen is vrij gratis en geeft je de mogelijkheid om qua kleuren een meer klassieke route te personaliseren of te volgen. Voor u, of u nu een doorgewinterde professional bent in spuitlakken of een motorrijder die (uiteraard met succes) de renovatie of volledige verandering van de stijl van zijn wielen wil proberen, hebben we alle behoeften op het gebied van primer, lakken en vernissen ontleed , maar ook alle technieken en knowhow om de klus als een Pro tot een goed einde te brengen!

Wat zijn de soorten motorfietsvelgenverf?

Volgens de regels van de kunst (die nauwgezet moeten worden nageleefd) wordt een volledige retoucheer- of schilderklus opgesplitst in verschillende fasen, die steevast zijn: voorbereiding / primers / schilderen / glanzende of matte afwerking. Daarom hebben wij per fase de meest economische maar ook de meest effectieve producten gesorteerd:

Bedrukking: verschillende primers voor elk type gebruik
Kleuren: tinten en fabrikantcodes, metallic en enkele zeer speciale effectkleuren...
Vernissen: onze selectie van de meest resistente tot de meest glanzende, inclusief matte.

Alle soorten motorfietsvelgenverven kunnen zowel met een spuitbus als met een spuitpistool worden aangebracht (als u het geluk heeft er een te hebben). Het resultaat kan van vergelijkbare kwaliteit zijn. Schilderen is een zeer complexe en rigoureuze kunst en praktijk. Ontdek onze handleidingen, instructies en advies voor elk type motorfietsvelgenlak. U slaagt in uw persoonlijke project tot in de perfectie!

Les types de peinture de jante motoVernissen voor motorfietsvelgen

Met uitzondering van enkele zeldzame glanzende verven en eenvoudige kleuren, de zogenaamde glanzende polyurethaanlakken, moet een schilder een schilderij altijd bedekken met motorvelgvernis, omdat de vernis zowel nodig is om de verf als de velg te beschermen, alleen om de kleuren en parels levendiger.

In ons artikel vergelijken we de verschillende bestaande vernissen en geven we je het beste advies.

Kleurcodes voor motorfietsvelgen

Elke verf wordt door de kleurspecialist vervaardigd volgens een recept dat overeenkomt met een formule uit de kleurcodes van motorfietsvelgen. Elke lak is anders en er zijn veel variaties in metallics, bijvoorbeeld parelwit. In de vaak voorkomende situatie van een onbekende code blijft het de volkomen acceptabele oplossing om een soortgelijke tint te kiezen die in onze kleurenkaarten voorkomt.

Tuningverf voor motorfietsvelge

Als je wilt opvallen, opgemerkt wilt worden, op wilt vallen op het circuit, dan kun je de vele mogelijkheden ontdekken onder de tuninglakken voor motorvelgen. Het zijn niet alleen verschillende kleuren, maar verschillende stijlen en technieken, die elk worden uitgevoerd met een bepaald proces dat u in 5 minuten kunt leren door onze eenvoudige tutorials te lezen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Primer voor motorfietsvelgen

Nee, er is niet slechts één primer om van alles en nog wat te doen! Om goede resultaten te behalen, moet je nauwkeurig en professioneel zijn. Het is essentieel om het schilderwerk serieus uit te voeren, vooral in de voorbereidingsfase met primers voor motorfietsvelgen, als we een hoogwaardige afwerking en duurzaamheid willen bereiken. Met ons artikel leert u alles over primers, hun specifieke kenmerken, hun gebruiksmethode...


Accessoires voor het schilderen van motorfietsvelge


Menu