Onze categorieën

Verven met spuitpistool†:
Als fabrikant wijden wij ons hoofdzakelijk aan de ontwikkeling, de productie en het verkoop van de goederen.
Wij voeren geen verfwerken uit.
Voor diegenen die iemand zoeken om de verf toe te passen, is het mogelijk om op onze internet-pagina de “kaart van de applicators” te vinden, die vele carrosserie schilders, industriële schilders, aerografische kunstenaars, of spuiters gespecialiseerd in de custom, geklasseerd per departement of per specialiteit.

Verchromen†:
Na de vele verzoeken die ons blijven toekomen, zijn we van plan om een service verchromen en verven te openen voor particulieren (zeer binnenkort).

Hydrografie†:
We bieden geen opleidingen aan voor het gebruik van verven met speciale effecten, evenmin voor de hydrografie.
In het algemeen zijn al deze technieken eenvoudig, en gedetailleerd door talloze instructies en adviezen, in elk van onze product-fiches.

Opleidingen†:
We geven tegens wel opleidingen voor het gebruik van onze chroom-machines. Deze opleidingen zijn gratis voor de klanten van onze machines, en vinden meestal één keer per maand plaats. Om geïnformeerd te worden van de data’s en zich in te schrijven, dient u contact op te nemen per e-mail.
De opleidingen duren één ochtend en gaan over het volledige proces van het verchromen.

Tip†:
Wij zijn experts op het gebied van het verven met spuitpistool, decoratief en automobiel. Wij brengen dus technisch advies aan al onze klanten, per telefoon, chat en vooral per e-mail, op reactieve wijze (binnen 6 uur) en beschikbaar (7/7), in 4 talen (FR, UK, ES, IT).

Menu